За хотела

Благоевград е често посещавана дестинация за отдих и бизнес. А най-новият и комфортен хотел в града, е Хотел „Дива“. Локацията му е отлична, а и модерната му постройка прави впечатление. Тук ще се радвате на стилен интериор, всякакви удобства, безупречно обслужване и отношение.

За настаняване подготвени са няколко вида помещения. ДВОЙНИТЕ СТАИ тук са четиринадесет на брой. Тяхната обстановка е уютна, а оборудването включва телевизор и климатик. Предлагани биват и шест СТУДИЯ. Тук ще разчитате и на кухненски ъгъл, както и на мини бар. АПАРТАМЕНТИТЕ са два на брой и предлагат удобна мека мебел.

Хотел „Дива“ подслонява и чудесен РЕСТОРАНТ. Впечатлени ще бъдете от елегантната обстановка, царяща във ВЪТРЕШНИЯТ МУ САЛОН. Неговият капацитет е представен от осемдесет места. Има и ВЪНШНА ТЕРАСА за четиридесет души. Тук приготвяни биват всякакви специалитети и апетитни ястия. Заведението е място, подходящо за провеждането на всякакви събирания, тържества и празници!
Удобство за гостите ще бъде и наличието на ВЪНШЕН, както и на ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ и АСАНСЬОР.
Малките гости на хотела пък ще се радват на игри и неспирно забавление в ДЕТСКИЯ КЪТ.

По време на престоя си ще можете да се разходите по улиците на квартал „Вароша“ и неговите прелестни възрожденски постройки. Парковете „Бачиново“, „Ловен дом“, „Волга“ и всички останали ще Ви очакват!